Kachels & Haarden

Zoveel mensen, zoveel wensen. Haarden en kachels zijn er in veel vormen en maten. De één houd van strak en modern de ander heeft een voorkeur voor een meer klassieke verschijning. Met de merken die Jos Meijer Haarden in huis heeft hebt u de keus uit enkel kwaliteitsproducten.  Jos Meijer Haarden vind het belangrijk dat wanneer u kiest om een kachel of haard aan te schaffen u een toestel koopt waar u jaren lang plezier van kan hebben.

Het aller belangrijkste bij het maken van de juiste keuze voor een haard is het vermogen.

Wanneer u een kachel heeft die teveel vermogen heeft stookt u niet met plezier. Het wordt snel te warm in de ruimte. U gaat de haard “knijpen” waardoor de verbranding niet volledig is en u een vieze uitstoot heeft. Heeft de haard te weinig vermogen dan beleefd u weinig plezier van het gebruik van de kachel. Wij adviseren u graag over de vermogens van de verschillende haarden en waar u vooral op moeten letten wanneer u een keuze maakt.

Zeker in nieuwbouw huizen kan men niet veel vermogen kwijt. Een goede keuze kan dan zijn een haard met warmte opslag. De warmte die vrijkomt wordt opgeslagen in een warmte opslagblok, de accu, en gedurende een langere periode met een redelijk nominaal vermogen afgegeven.

Natuurlijk is het ook belangrijk dat u weet wat u koopt. Wij vinden het belangrijk dat u weet wat u mag verwachten en weet wat u in huis haalt. Merken die wij in onze showroom hebben staan: Hase, Morso, Contura, Brunner, Element 4, Ortner, Lotus, Stovax en Buntfires

Een haard die is aangeschaft en geïnstalleerd door Jos Meijer Haarden brandt als de werkzaamheden klaar zijn. Wij nemen natuurlijk de tijd u te vertellen waar u op moet letten.

Weten hoe de haard werkt is namelijk het begin van veel plezierige uren bij de haard.

Ook helpen wij u graag bij het maken de juiste keuze als het gaat om brandstof. Hout of gas? Gas of pellet? Pellet of hout?

Met een eerlijk advies komt u verder!!

Tip

Wanneer u opzoek bent naar uw eerste haard is het verstandig goed geïnformeerd een keus te maken.

Voor vragen of advies kunt u:

Contact opnemen